StartpaginaEen droom van een tuin?Tuinen en dakterrassenProjectenNieuwsPlantenOnderhoudCursussenInteressante websitesinformatie aanvragen

Planten maken de tuin.

De beplanting is het belangrijkste onderdeel van de tuin. Als de beplanting in harmonie is zal de gebruiker in de tuin tot rust komen. Het is zaak om bij aanleg en/of renovatie van de tuin grote zorg aan de beplanting te besteden. Een beplantingsplan is hierbij een uitstekend hulpmiddel, evenals een grote sortimentskennis voor de arrangeur onontbeerlijk is . Bij renovatie is het goed eerst te inventariseren welke planten er staan en de moeite waard zijn te behouden. ‘Hortus formosus’ kan de beplanting inventariseren en hierbij tevens adviseren welke een verplanting goed kunnen overleven.

Inventarisatie.

Ook voor onderhoud van vooral grotere en professioneel onderhouden tuinen is een goede inventarisatie van de beplanting een solide basis voor het onderhoudsplan. ‘Hortus formosus’ heeft de kennis in huis om beplantingen van kleine en grote projecten te inventariseren.

Service

Heeft u een plant en wilt u weten hoe deze heet en welk onderhoud deze plant vergt, stuur ons een mailtje met een korte omschrijving en een digitale foto van de plant. U ontvangt van ons de naam en het onderhoud retour.

Klik op een foto voor een vergroting.

Van Atten Tuinen, vestiging Zuid-Holland

Gesina van der Molenstraat 3

2401 MD Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172-769159

Mobiel: 0622 - 072525

info@eendroomvaneentuin.nl

Terug